Vrijwilligersproeverij

Paginasecties
Text

Ontdek vrijwilligerswerk tijdens de Vrijwilligersproeverij in Deurne op 21 september 2023!

De kloppende hartslag van Deurne wordt mede gevormd door de onmisbare inzet van vrijwilligers. Daarom opent LEVgroep in Deurne op donderdag 21 september de deuren voor een speciale gelegenheid: de Vrijwilligersproeverij.

Wij nodigen eenieder uit die interesse heeft in vrijwilligerswerk om deel te nemen aan deze bijzondere gelegenheid. Of je nu een doorgewinterde vrijwilliger bent of nog maar net komt kijken, de Vrijwilligersproeverij biedt een unieke gelegenheid om te proeven van de diverse facetten van vrijwillige inzet en om te ontdekken hoe jouw passies en talenten kunnen bijdragen aan een warmere en sterkere gemeenschap.

Programma: Verkennen, Verbinden, Verrijken

Gedurende de Vrijwilligersproeverij staan de deuren wijd open voor een wereld van mogelijkheden. Je krijgt niet alleen een inkijkje in de verschillende vormen van vrijwilligerswerk, maar ook waardevolle informatie die jou helpt bij het nemen van de volgende stap in jouw vrijwilligerswerk. Onze toegewijde vrijwilligers staan klaar om hun persoonlijke verhalen te delen, zodat je een authentiek beeld krijgt van de waarde en voldoening die vrijwilligerswerk kan bieden.

Bovendien staat er voor elke aanwezige een gratis kop koffie of thee klaar, zodat je ontspannen kunt genieten van het verkennen van de mogelijkheden.

Wees er op tijd bij, want wie weet maak je kans op een goed gevulde goodiebag die jouw bezoek aan deze Vrijwilligersproeverij nog leuker maakt!

Datum: Donderdag 21 september 2023

Tijd: Van 19:00 tot 21:00 uur

Locatie: Het Huis voor de samenleving, Markt 1, Deurne

Toegang: Gratis en vrijblijvend.

Vrijwilligersproeverij deurne 2023
Text

Kriebelt het al en wil je meteen aan de slag als vrijwilliger bij LEV Deurne?

Waarom wachten? Jouw enthousiasme en inzet kunnen meteen het verschil maken. Neem vandaag nog de stap en start jouw vrijwilligersreis bij ons.

Neem direct contact met ons op via:

Ons team staat te popelen om je te verwelkomen. Laten we samen nú al bouwen aan een sterkere gemeenschap!

Laat zien wat je kunt, start als vrijwilliger!