Datum

Update Corona: onze werkwijze vanaf 19 november 2020

Inhoud

LEVgroep is bereikbaar en we volgen in onze werkwijze de richtlijnen van de Rijksoverheid. Vanaf 5 november ziet onze werkwijze er als volgt uit:

Bereikbaarheid teams:

Onze teams zijn aan het werk in wijken en buurten en bereikbaar via telefoon en e-mail.

Spreekuren, inlopen en afspraken: 

De meeste van onze spreekuren en inlopen op locatie gaan tot 31 december helaas niet door. Inwoners die een afspraak willen maken, kunnen ons bellen. We kijken per locatie naar wat mogelijk is.

Via bovenstaande knop 'mijn gemeente' kun je onder 'contact' alle informatie over spreekuren en inlopen in jouw gemeente vinden.

Bijeenkomsten en activiteiten:

Onze groepsactiviteiten en bijeenkomsten gaan alleen daar waar noodzakelijk én mogelijk door, altijd volgens de geldende richtlijnen  en algemene basisregels. 

Leren Met LEV/trainingen:

Ondanks het coronavirus, bieden wij de nodige groepstrainingen aan. Voor alle trainingen geldt dat we ons houden aan de richtlijnen van het RIVM en de algemene basisregels. Kijk voor de laatste updates over geplande trainingen op de website 

Leren met LEV

Bereikbaarheid locaties:

Onze locaties zijn bereikbaar en beschikbaar voor afspraken. Volg altijd de instructies die per locatie goed zichtbaar zijn aangebracht.

Contact:

Kijk op deze website voor de contactgegevens van ons team in jouw gemeente (via ‘Mijn Gemeente’) of bel naar ons algemene nummer (0492) 598989.

We kijken graag of we je telefonisch of via mail alvast met je vraag kunnen helpen.

Meer informatie over het coronavirus en de landelijke maatregelen:

Routekaart coronamaatregelen oktober 2020

Rijksoverheid