Workshop Mantelzorg en Werk combineren – hoe pak je dat aan?

Inhoud

De druk op mensen die (intensief) voor een ander zorgen -naast hun baan- neemt almaar toe. Iemand die werkt én zorgt noemen we een werkende mantelzorger. Regelmatig merken zij sluipenderwijs pas dat ze eigenlijk te zwaar belast zijn en steeds meer moeite hebben om de combinatie van zorgen, werken, en bijvoorbeeld een gezin vol te houden.

Herken jij dat? 

Toch wil je het ook voor iedereen goed blijven doen: voor de zorgvrager, je familie én je werkgever. Maar wat zou je dan anders kunnen doen? En welke mogelijkheden zijn er voor jou als werknemer? 

In deze workshop krijg je de nodige informatie, tips en handvatten. We gaan met elkaar in gesprek hierover, ook wat betreft onze ervaringen en verwachtingen over verantwoordelijkheden.
Wat ligt bij jou en wat bij jouw werkgever? Je leert wat jij kunt doen als je jouw zorgsituatie wilt bespreken op je werk. 

De workshop wordt verzorgd door Gerrie de Haart van Mantelzorg met Beleid en is bedoeld voor mensen die (intensief) zorgen voor iemand, naast hun baan, en behoefte hebben aan meer eigen invloed op hun situatie en (maatwerk)oplossingen willen verkennen of bespreken richting hun werkgever.  

Datum en tijd: maandag 11 december 2023 van 19.15 tot 20.30 uur 
                         inloop vanaf 19.00 uur; een kleine uitloop van 5-10 minuten 
                         is mogelijk
Locatie:           Huis voor de Samenleving, Markt 1 in Deurne. 
Kosten:           Deelname is gratis
Aanmelden:     mail naar patty.vanrooy@levgroep.nl of bel met LEVDeurne 0493 35 25 00

Let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 
Voel je welkom en meld je snel aan zodat we voldoende koffie en thee kunnen schenken om samen ook van een gezellig moment te kunnen genieten!